Skip links

AV en ICT Engineer

Functieomschrijving

Je bent mee verantwoordelijk voor het uitwerken en installeren van audiovisuele oplossingen voor onze klanten. Meerbepaald voor het opmaken van de engineeringschema’s en het configureren en programmeren van audiovisuele installaties.

Met een ‘hands on’ mentaliteit vertegenwoordig je Discorp mee tijdens installatie van audiovisuele projecten bij onze klanten in België en af en toe in het buitenland. Je realiseert totaaloplossingen met complexe Audiovisuele & ICT techniek op het gebied van videoconferencing en collaboration.

Je kan dan ook zelfstandig en probleemoplossend redeneren en werken. Affiniteit met de ICT wereld is belangrijk.

Profiel
  • Je bent in het bezit van een diploma Elektriciteit/Elektronica/Domotica of ICT (of gelijkwaardig door ervaring)
  • Je kan probleemoplossend werken, in team of zelfstandig
  • Je kan analytisch denken en hebt praktisch technisch inzicht in elektronica en ICT
  • Je hebt een hands on mentaliteit
  • Je wilt ook af en toe mee installeren
  • Je hebt ervaring of kennis in het technisch uitwerken en realiseren van AV en ICT projecten, programmatie en kennis van netwerken
  • Je bent leergierig en hebt de ambitie om jouw bestaande vaardigheden verder uit te breiden. Je wil ook steeds op de hoogte zijn van de laatste trends en nieuwe producten
  • Kennis van het Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt
  • Junior ICT & AV profielen komen ook in aanmerking
Aanbod

Wij bieden een gevarieerde job waarbij je zal werken met de nieuwste AV-producten. Je krijgt de uitdaging om zelfstandig een gevarieerde job uit te oefenen waarbij je jezelf kan ontwikkelen door middel van cursussen en zelfstudie. Je komt in een boeiend bedrijf terecht waar een sterke teammentaliteit en een hechte werksfeer heerst. Er zijn doorgroeimogelijkheden voor diegene met de juiste inzet en motivatie. Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Plaats tewerkstelling

Het hoofdkantoor is gelegen te Wijnegem. Installaties en onderhoudsopdrachten worden bij onze klanten uitgevoerd.

Contactpersoon

Ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur dan nu jouw CV en motivatie door naar jobs@discorp.be of contacteer ons via +32 475 43 47 78.
Wij kijken er naar uit om jou te leren kennen!